15 Ιουνίου 2009

Ηayabusa Mega Meeting (Treff 2009)


Στο εξωτερικό σκεπτόμουν πολλά χρόνια να ταξιδέψω,όπως πολλοί από εμάς.Και τι δεν έχουμε ακούσει!Κορυφαία οδική συμπεριφορά και παιδεία από τούς Ευρωπαίους οδηγούς,πάρα πολύ καλή άσφαλτος,φανταστικά τοπία αλλά και άλλα πολλά.
Μαθαίνοντας λοιπόν τον Οκτώβριο για την καλοκαιρινή εκδήλωση τoύ Γερμανικού φόρουμ HAYABUSA αποφάσισα πώς δεν πάει άλλο.Πρέπει να είμαι κι'εγώ εκεί σκέφτηκα..
Έπειτα από κάποιους μήνες με αρκετή προετοιμασία,να'με κι'εγώ στο καράβι για τη Βενετία.
Στην δυήμερη ησυχία που σου προσφέρει ένα ταξίδι με πλοίο,μπορείς να σκεφτείς και να οργανώσεις πολλά πράγματα.Έτσι οι τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού μας οργανώθηκαν μεσοπέλαγα...
Αποβιβάζεσαι Βενετία και πιστεύεις ότι ακόμα δεν έφυγες από Ελλάδα.Οι Ιταλοί σε υποδέχονται στο λιμάνι και νομίζεις από το στύλ και την όψη τους ότι έχεις να κάνεις με Έλληνες..Βγαίνοντας όμως από το λιμάνι,αλλάζεις τελείως άποψη. Βρίσκεσαι πλέον στην Ευρώπη.Οι δρόμοι καθαροί και μεγάλοι σε πλάτος με τους οδηγούς να σέβονται ο ένας τον άλλο.

Μετά από 300 περίπου χιλιόμετρα έχω φτάσει στα Αυστριακά σύνορα..Άλπεις σκέπτομαι,αλλά δυστυχώς η autostrada δεν αναρριχάται με φιδίσιες διαδρομές πάνω σε κάποιο βουνό,αλλά παραμένει ευθεία μέχρι που περνώντας το Innsbruck βγαίνεις από τη χώρα.Το Μόναχο είναι τώρα κοντά,αλλά παίρνω το δρόμο που θα με οδηγήσει στην Κολωνία.Μετά από αρκετές ώρες οδήγησης είμαι στο σημείο του ραντεβού με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές λέσχες.
Σύνολο διανυθέντων χιλιομέτρων την πρώτη ημέρα περίπου 960.Φτάνω κατά τις εννέα το απόγευμα εκεί,αλλά η διαδρομή,οι δρόμοι και η δίψα μου για τη συνάντηση ήταν τόσο μεγάλη που δεν παραπονέθηκα,ούτε κουράστηκα πάνω στη μοτοσυκλέτα, άλλωστε οι δρόμοι της Γερμανίας είναι τόσο εύκολοι στη διάσχιση με υψηλές ταχύτητες που δεν κουράζουν καθόλου.
Οι Γερμανοί αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι συμμετέχοντες έμειναν έκπληκτοι από την Ελληνική κουλτούρα,την παρέα αλλά και τις γνώσεις που τους πρόσφερε η Ελληνική συμμετοχή με τη συνοδεία τσίπουρου..

Ήταν η πρώτη Πανευρωπαϊκή συνάντηση κατόχων Hayabusa,συμμετέχοντες υπήρχαν από όλες τις χώρες τις Ευρώπης και ευτυχώς εκπρωσωπηθηκε και η Ελλάδα από τη δίκη μου συμμετοχή.
Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι η συνάντηση θα μείνει στην ιστορία μιας και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσις μοτοσυκλετών Hayabusa και θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.Πάνω από 450 μοτοσυκλέτες Hayabusa βρέθηκαν εκεί.
Η Ελληνική συμμετοχή ανανέωσε το ραντεβού της για τον επόμενο χρόνο,φέρνοντας στις αποσκευές της πίσω στην Ελλάδα εκτός από τις πολλές καινούργιες εμπειρίες και φιλίες,και ένα τρόπαιο δείγμα του σεβασμού των Ευρωπαίων προς τους Έλληνες μοτοσυκλετιστές Hayabusa..

H  λέσχη ονομάζετε hellenichayabusaclub


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.